אודות

פלטפורמת מימון ההמונים של האוניברסיטה העברית – Huji Crowd, הוקמה בכדי לאפשר לחברי קהילת האוניברסיטה, לרבות סגל, בוגרים, סטודנטים ושותפים לדרך, להגשים יעדים ומטרות הנמצאים בליבת העשייה האוניברסיטאית ואשר יתמכו בפעילות הארגון וקהילת האוניברסיטה. קמפיינים לגיוס תרומות אשר עולים בפלטפורמת Huji Crowd עברו בחינה ועמדו בקריטריונים אשר האוניברסיטה הגדירה במסגרת המטרות הרב-שנתיות. המקדמים העיקריים של הקמפיינים הינם חברות וחברי היחידות האוניברסיטאיות, אשר מפיצים את הקריאה לתמוך דרך הערוצים, הרשתות החברתיות שלהם, חברים, משפחות, קולגות ועוד.

בעזרת פלטפורמת Huji Crowd אנו מבקשים לספק לקהילת האוניברסיטה את הכלים המתקדמים ביותר להגשמת פרויקטים חשובים, גדולים כקטנים, אשר יקדמו את האוניברסיטה ופעילותה, בתשתיות, חדשנות, הוראה, מחקר וחיזוק קהילת האוניברסיטה הרחבה. אנו סבורים כי הפעילות של פלטפורמת Huji Crowd תביא גם לחיזוק, מעורבות וחיבור חברי קהילת האוניברסיטה הרחבה, להוות פורום לדיון ושיתופי פעולה ומקום למעורבות ותמיכה הדדית במטרות האוניברסיטה – לעולם טוב יותר.

אנו מזמינים אתכן ואתכם לקחת חלק כדי לעשות שינוי, לעשות טוב. תמיכה בקמפיינים החשובים בפלטפורמת Huji Crowd יכולה להשפיע על הקהילה שלנו, על הארץ ועל העולם. תרומה, גדולה כקטנה, היא צעד בדרך להגשמת החזון הזה ולכולנו יש את היכולת להשפיע!

הפרויקט הוקם הודות לתרומתם הנדיבה של המשתתפים בתכנית למנהיגות צעירה של השוחרים האמריקאיים – LEAD